+370 676 51057 info@gargzduturgus.lt
Administracija - I- IV 08:00 - 17:00 / V 08:00 - 15:45 Turgavietė - I- V 07:00 - 18:00 / VI 06:00 - 15:00

Naujienos

10
Kov

2023 metų Gargždų turgaus renginių kalendorius

Visa informacija apie Gargždų turguje vyksiančius teminius renginius, pagaliau “sugulė” į 2023 m. renginių kalendorių 🥳

Renginių sezoną pradėsime pavasariškai šiltais renginiais:

Balandžio 7-8 dienomis – Velykinė mugė

Balandžio 8 dieną – Mamyčių turgelis

 

Gegužės 27 dieną – Vaikų diena turgelyje. Kviečiami vaikučiai “pasimatuoti” prekybininko amatą ir parduoti/keisti/dovanoti/mainyti savo daiktelius (mažiesiems prekybininkams – dalyvio mokesčio nėra). Tereikia turėti savo staliuką ar patiesaliuką daiktams susidėti, kėdutę, jeigu norėsis atsisėsti.

 

Liepos 2 d. – vasaros Mamyčių turgelis.

Liepos 14-15 savaitgalį į Gargždų turgų kviesime atvykti keramikos, papuošalų, tautodailininkės gamintojus. Čia užsukęs svečias atras Kulinarijos paveldo gaminių bei gausų pasirinkimą sveikatos ir imuniteto stiprinimui skirtų vaistažolių.

 

Rugpjūčio 13 dieną – Mamyčių ir Bagažinių turgeliai ŠEIMADIENIAI. Visa turgelio teritorija skambės nuo gausaus Mamyčių būrio, o kas turi ką įdomaus parduoti – kviesime registruotis ir prekiauti iš savo automobilio bagažinės.

 

Spalio 20-21 dienomis – Kaimo gėrybių dalybos. Trečią rudenį Gargždų miesto gyventojų ir svečių akis trauks ir ausis kutens šurmulys, kurį sukurs nusidriekusi amatininkų, žolininkų, kepėjų, mėsos gamintojų ir įvairiausių kitų smulkių prekybininkų palapinės ir prekystaliai.

 

Spalio 29 dieną – Mamyčių ir Bagažinių turgeliai ŠEIMADIENIAI. Pasibaigus rudeniui, šiltos aprangos savo mažyliui ir sau ieškoti kviesime atvykus į Gargždų turgaus Šeimadienį.

 

Gruodžio 15-16 – Kalėdinių dovanų paieška Gargždų turguje. Gera dovana ta, kuri yra ne tik originali, praktiška, bet ir turinti kiek gilesnę prasmę. O tokių rasite Gargždų turgaus prieškalėdinių mugėje.

Gruodžio 22-23 – Kalėdų Kalėdos Gargždų turguje. Kurkime šventes kiekvienas savo širdyse, o mums leiskite palengvinti švenčių laukimą ir nustebinti Jus ir Jūsų svečius gardžiais užkandžiais ant šventinio stalo.

 

Jeigu esi amatininkas, tautodailininkas, tautinio ir kulinarinio paveldo atstovas, aksesuarų kūrėjas – kviečiame Tave prisijungti prie Gargždų turgaus organizuojamų renginių ir pristatyti savo amatą, bei produktus. Čia Tau suteiksime palankias prekybai sąlygas už itin nedidelį dalyvio mokestį.

 

p.s. renginių datos gali keistis, taip pat renginių kalendorius gali būti papildytas kitais renginiais, todėl sekite naujienas Gargždų turgaus FB puslapyje.